Team
Coaching


Werken met teams is een actueel thema in veel organisaties. Een groep individuen maakt nog geen team. Een goed functionerend team heeft een meerwaarde die uitstijgt boven die van de individuele medewerkers, zowel kwantitatief als kwalitatief.

Wij begeleiden bij ontwikkelvragen als: op welke manier kan het (management) team meer samenwerken in plaats van samen werken? Hoe kunnen teamleden meer gebruik maken en leren van elkaars kwaliteiten? Hoe kunnen teamleden het teamresultaat optimaliseren?
Wij gaan uit van de praktijksituatie. Alleen met wat werkelijk gebeurt gaan we aan het werk.
Welkom bij Vitocoaching

 
 


Er wordt geleerd van ervaringen. De begeleiding is resultaatgericht, waarbij het team leert nu en in de toekomst zelfsturend haar eigen ontwikkeling vorm te blijven geven.

Naast teamcoaching ontwikkelt Vito Coaching workshops op maat, die aansluiten op ontwikkelvragen vanuit uw organisatie. Voorbeelden van veelgevraagde workshops zijn:
  • coachende vaardigheden
  • ontwerp effectief onderwijs
  • feedback geven en ontvangen
  • groepsdynamica
  • intervisie
Welkom bij Vitocoaching

 
 


Heeft u wensen of vragen over teamontwikkeling en/of workshops? Wilt u meer informatie over wat Vito Coaching voor u of uw organisatie kan betekenen? Wij denken graag met u mee.
Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.
Gratis IntakeDoelen StellenUnlocking Potential
Welkom bij Vitocoaching