Testimonials


"De coaching door Vivianne Tolen was voor mij een erg prettige methode om enkele blokkerende situaties en werkrelaties te doorbreken. Los van een strak kader afgestemd op mijn behoefte heb ik ook op ad-hoc basis van de coaching gebruik kunnen maken waardoor ik direct en effectief op de situatie heb kunnen reageren maar ook handvatten heb gekregen om bij toekomstige situatie effectief te blijven. Kenmerkend was de professionaliteit en het inlevingsvermogen dat geboden werd. De situatie die gecreëerd werd gaf snel een gevoel van vertrouwen en veiligheid!"

Project Manager,
afdeling Retail Changemanagement bij ING
Welkom bij Vitocoaching

 


"Vivianne weet de juiste vragen te stellen, te observeren om vervolgens doeltreffende feedback te geven waardoor ik flink tot denken werd gezet. Nieuwe inzichten boden zich hierdoor aan. Zij weet een veilige leeromgeving te creëren, die zeker niet vrijblijvend is en zeer toepasbaar binnen een werkomgeving. Vivianne’s coaching heeft ertoe bijgedragen dat ik weer een stukje wijzer ben geworden."

Van der Kuil MBA, adviseur
divisie III bij VU medisch centrum
Welkom bij Vitocoaching

 


"Ik vond het contact met Vivianne erg plezierig en waardevol. Zowel op professioneel als op persoonlijk vlak heb ik haar erg weten te waarderen. Omdat ze afstand neemt van de 'zweverige' aspecten van coaching en zich niet beroept op allerlei theorieën, maar zich richt op een reële en pragmatische aanpak van persoonlijke doelen, is haar manier van coachen erg geschikt voor mensen met een (nuchtere) wetenschappelijke achtergrond. Ik ervaarde het coachingstraject als zeer effectief."

Docent, Universiteit van Amsterdam
Gratis IntakeDoelen StellenUnlocking Potential
Welkom bij Vitocoaching