Gewerkt met

Coaching

“De coaching was effectief. Daarbij was het heel duidelijk en overzichtelijk hoe het traject in elkaar zou steken en het programma sloot perfect aan bij mijn coachingsbehoefte. Ik zou graag nog eens door Vivianne gecoacht worden in de toekomst”

“Vivianne is zeer kundig en kan bepaalde coachingsmethoden naadloos verbinden met de dagelijkse werkpraktijk. Ook is ze een sprankelende persoonlijkheid wat zorgt dat de toon niet te zwaar wordt en er tussendoor ook vaak gelachen kan worden”  

“Ik ben heel tevreden en zou niet weten wat er beter had gekund in de begeleiding. Ik ben me bewust geworden van mijn eigen competenties en ik voelde me optimaal gemotiveerd om deze verder uit te werken”

Training

“Iedere bijeenkomst is een eye opener ten opzichte van je eigen kwaliteiten en mogelijkheden en hoe deze in te zetten. Ik werd verrast door het zelfinzicht die ik binnen een dagdeel heb gekregen” 

“Vivianne is positief, betrokken, voelt goed aan wat nodig is in de groep en kan waar nodig het ‘bestaande’ programma aanpassen. Ze kan snel switchen waardoor stof blijft aanslaan. Dit was top”

“Ik heb zoveel geleerd. De theorie is zo’n mooie aanvulling op wat ik al weet uit de praktijk. Persoonlijk geeft het mij veel meer tools”

Inspiratie

“Wat ontzettend leuk om mensen uit andere disciplines met elkaar in contact te brengen rondom een specifiek onderwerp. Dit werkte. Ik heb veel geleerd en nieuwe contacten opgedaan”

“Ik vond het een mooie inspirerende avond. Ik ben weer wat dichterbij de vraag gekomen ‘wat wil ik in mijn leiderschap’.

 “De inspiratiesessie was een prettige manier om uit je eigen cirkel te treden, als mens zoek je toch gelijkgestemden om je heen. Heerlijk om eens andere inzichten te ontdekken op een interessant onderwerp”.