Skip to main content

Coaching

“Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their own performance”.

Timothy Gallwey

“Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their own performance”.

Timothy Gallwey

  • Heb je het gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt?
  • Wil je meer inzicht in je kwaliteiten en hoe je die kunt inzetten?
  • Wil je minder stress ervaren?
  • Wil je meer uit je team halen?
  • Ben je benieuwd wat voor werk nog meer bij je past?
  • Wil je inzicht in je ambities, wensen en doelen en hoe die te verwezenlijken?

Individuele coaching werkt als procesversneller. Het ondersteunt je bij jouw ontwikkeling en het bereiken van persoonlijke en professionele doelen.

Naast individuele coaching kan ook teamcoaching worden geboden. Werken met teams is een actueel thema in veel organisaties. Een groep individuen maakt nog geen team. Een goed functionerend team heeft een meerwaarde die uitstijgt boven die van individuele medewerkers.
Voorbeeld vragen van teams zijn:

  • Op welke manier kan het (management)team beter samenwerken?
  • Hoe kunnen teamleden meer gebruik maken en leren van elkaars kwaliteiten?
  • Hoe kunnen we ons teamresultaat optimaliseren?

Heb je wensen of vragen over individuele coaching, teamcoaching of een combinatie met training?
Ik neem graag de tijd om te luisteren naar jouw specifieke wensen en om mee te denken. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Een goede coach

Waaraan kun je een goede coach herkennen? Coach is een niet beschermd beroep. Iedereen mag zich coach noemen. Er zijn instanties waar coaches zich kunnen laten registreren en accrediteren.
Ik ben geaccrediteerd bij de NOBCO en gecertificeerd als Erkend Coach bij de ST!R.

Naast een geaccrediteerd en gecertificeerd coach, is een goede coach een coach die het vak bijhoudt, zich blijft ontwikkelen, voldoet aan het competentieprofiel van de ST!R en in staat is om zich op een professionele wijze te verantwoorden over zijn of haar handelen en visie op coaching.

Naast accreditaties bij de NOBCO en de ST!R ben ik gecertificeerd voor de Intodrives drijfverenscan. Dit is een wetenschappelijk onderzocht testinstrument dat zowel individueel als voor teams kan worden gebruikt. Het geeft onder andere inzicht in wat iemand motiveert (drijfveren), wat iemand minder prettig vindt in het gedrag van anderen en in wat voor soort omgeving iemand het best tot zijn recht komt.

Geïnspireerd?

Drs. Vivianne Tolen is gecertificeerd coach en trainer. Haar coaching en training heeft al 600+ professionals geholpen het beste uit zichzelf te halen en prettiger en krachtiger in hun werk (en leven) te staan.